Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter och information

Rally Sweden 2023

Den 9-12 februari arrangeras Rally Sweden i Umeå. Parkeringar vid Noliaområdet, Umestan och Dragonskolans garage kommer att påverkas av tävlingarna och andra evenemang som sker runt om i Umeå.

Läs mer

Förändringar på Campus laddplatser

Efterfrågan på parkeringsplatser med laddstolpe har ökat de senaste åren på Campusområdet. För att bemöta efterfrågan och skapa en större tillgänglighet genomför fastighetsägaren Akademiska hus förändringar i uthyrningen av laddplatser.

Läs mer

Rally Sweden i Umeå

Den 24-27 februari arrangeras Rally Sweden i Umeå. Parkeringar vid Skeppsbron, Noliaområdet, Umestan och Dragonskolans garage kommer att påverkas av tävlingarna och andra evenemang som sker runt om i Umeå.

Läs mer

Nya besökstider

Utifrån nya rekommendationer från folkhälsomyndigheten har vi förändrade besökstider.
Våra nya öppettider för besök är måndag till fredag klockan 08.30 – 11.00.

Läs mer

Parkera rätt – det kan rädda liv

Det är många som vill svalka sig i det vackra vädret.
Räddningstjänsten är måna om din säkerhet så att du och dina nära får uppleva härliga badstunder i sommar och undviker olyckor i och nära vattnet.

Läs mer

Parkering vid vaccination

Region Västerbotten har sin vaccinationsmottagning på Nolia och erbjuder avgiftsfri parkering på den inre parkeringen mellan hallarna, till dig som ska få en vaccination.

Läs mer

Så förhåller vi oss till Covid-19

Tillsvidare har vi öppet kundtjänsten onsdagar kl 08.30 – 11.30.
Övrig tid tar vi emot bokade besök. Detta med anledning av det allvarliga läget gällande covid-19.

Läs mer

Nya p-automater på Campus

Under september månad fortsätter vi att införa digitala p-automater och nu på Campusområdet. I samband med det sker även en utglesning.

Läs mer

Färre p-automater

I slutet av maj kommer vi att glesa ut antalet p-automater längs gatumarksparkeringar vid Haga, Väst på stan och Öst på stan.

Läs mer