Hoppa till huvudinnehåll
Senast uppdaterad 8 juni, 2022

Två leverantörer för mobil betalning av parkeringsavgift

Upab har under våren 2022 gjort klart med två leverantörer för betalning av parkering med mobilen. Nu får du som kund fler alternativ när du betalar din parkeringsavgift.

Under andra halvan av 2022 kommer du att kunna betala din parkeringsavgift med två olika mobilappar. Upab kommer utöver leverantören Parkster att introducera EasyPark på alla sina parkeringsområden. Vi utökar betalmöjligheterna för dig som vill betala din parkeringsavgift med mobilen, berättar Upabs VD, Elin Pietroni.

– Vi arbetar ständigt med att göra det lättare för våra kunder att parkera. Det ska vara lätt att göra rätt och betala för sin parkering. Båda våra leverantörer för mobil betalning skapar goda förutsättningar för det, säger Pietroni.

Upab har ställt höga kvalitetskrav på sina leverantörer, inte minst när det gäller konsumentskydd, service och att det inte ska tillkomma några extra kostnader när du som kund betalar parkeringsavgiften.
– Att parkera hos Upab ska inte kosta något extra utöver parkeringsavgiften. Leverantörerna får fortfarande tillhandahålla sina tilläggstjänster, men extra kostnader utöver parkeringsavgiften ska vara synliga och transparanta för dig som kund, säger Pietroni.

Under 2022 introduceras EasyPark successivt på Upabs parkeringsområden. Parkster och Easypark finns att ladda ner på App store och Google play. Om du inte har någon smartphone är det möjligt att betala din parkeringsavgift via SMS eller talsvar.